۵ بهمن ۱۴۰۴، ۱۹:۳۱

دهقان: دشمن باید به عواقب کار خود بیاندیشد

دهقان: دشمن باید به عواقب کار خود بیاندیشد

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی گفت: دشمن باید به عواقب کار خود بیاندیشد و بداند که تغییر نظام جمهوری اسلامی غیر قابل تصور و ناممکن است زیرا ملتی با این سابقه تاریخی شکست‌ناپذیر است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حسین دهقان در آیین بزرگداشت مقام پاسداران و جانبازان ضمن تبریک ایام الله میلاد امام حسین(ع) و امام زین العابدین (ع) به ساحت مقدس حضرت ولیعصر(عج) گفت :امام حسین(ع) برای احیای سنت جدشان و اصلاح اسلام از مسیر انحرافی در آن قرار داشت مانع از انحراف بزرگ در مسیر اسلام و تغییر ریل امامت و ولایت به سمت سطلنت شدند.

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با تاکید بر این که امام حسین (ع) بزرگ پاسدار اسلام بوده و هستند، افزود: این افتخاریست برای پاسداران که این روز به نام آنها نامگذاری شده و این بار مسولیت سنگینی بر دوش آنها می‌گذارد زیرا پاسدار باید در راستای دفاع از حریم دین، مبارزه با ظالم و دفاع از حق مظلوم تلاش کند و در سایه اسلام امامت، امنیت و عدالت در کشور محقق می‌شود.

وی با اشاره به اساسنامه سپاه پاسداران و قانون اساسی کشور گفت: در قانون اساسی سپاه پاسداران برای حفاظت و صیانت از انقلاب و دستاوردهای آن تشکیل شده است و پاسدار باید جانفدا و ایثار گرانه در هر صحنه‌ای حضور پیدا کند که اسلام و مبانی اسلامی مورد تعدی قرار می گیرد . من هم سالهاست افتخار پاسداری از کشور و ایفای نقش در این کسوت را عهده‌ دارم.

دهقان با اشاره به سالروز میلاد حضرت عباس و روز جانباز نیز گفت: نماد وفاداری، ایثارگری و علمداری را در رفتار حضرت عباس و شخصیت ایشان می توان دید و به همین دلیل این روز رابه نام مقام جانباز نامگذاری کردند.

وی تاکید کرد: مقام جانباز کمتر و پایین‌تر از مقام شامخ شهدا نیست چون آنها شهدا زنده هستند که همواره در حال سوختنند و ما باید خود را مدیون شهدا و جانبازان انقلاب بدانیم زیرا به فرموده حضرت امام خمینی (ره) شهدا و ایثارگران حق عظیمی بر گردن ملت دارند.

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی یادآور شد: جانبازان ذخایر این نظام و انقلاب هستند چون اسنادی زنده و در منظر دید همه انسان‌هایی هستند که در این کشور زندگی می‌کنند.

دهقان ادامه داد: حضرت سجاد (ع) میراث دار امامت بود و بعد از واقعه عاشورا اگر حضرت زینب (س) و امام سجاد(ع) نبودند شاید این گونه نهضت حسینی به بار نمی‌نشت و در طول تاریخ ادامه پیدا نمی‌کرد. ائمه موهبت واحد هستند و بین ائمه تفاوتی وجود ندارد. امامت امامت است مگر به مقتضای زمان که هر امامی نقش خود را در بیان و وضعیت دیگری ایفا می‌کند.

وی با اشاره به وضعیت کنونی و بحران‌های اخیر کشور گفت: همه ما در هر جایگاهی که هستیم وظیفه داریم اطمینان و آرامش روحی را به اطرافیان و خانواده خود القا کنیم زیرا دشمنان همواره در رسانه‌های جمعی یاس و ناامیدی از فردای نامعلوم را در عموم جامعه پمپاژ می‌کنند و اگر جامعه‌ای از نظر روحی و روانی یک فضا و وضعیتی را پذیرفت قطعا آن فضا محقق خواهد شد بنابراین نمی‌گوییم واقعیت را نباید دید و انکار کرد بلکه باید واقعیت را به خوبی و درستی مورد توجه قرار داد، آن را مهار کرد و در جهت اهداف بزرگ و متعالی کشور به کار گرفت.

وی در ادامه تاکید کرد: در محیط کاری منفی بافی نکنیم و همواره باید هشیار و بیدار و آماده باشیم. خود را برای همه زمینه‌ها مسلح و مجهز کنیم اما بدانیم که قرار نیست کسی میدان را ترک کند زیرا ما کشور بزرگی هستیم و به پشتوانه ملت، سرمایه و دارایی عظیمی داریم و دنیا نیز این را پذیرفته است و اینطور نیست که اگر امروز اراده کردند هرکسی می‌تواند به هر کاری که می‌خواهد فکر کند.

وی افزود: دشمنان اگر به کاری فکر می‌کنند حتما باید به عواقب آن بیاندیشند زیرا این طور نیست که دشمنان ما بتوانند در کشور ناهنجاری ایجاد کنند و نظام را تغییر دهند البته که اگر بتوانند حتما دنبال تغییر نظام جمهوری اسلامی هستند اما این قابل تصور و امکان‌پذیر نیست.

دهقان گفت: ما بیش از ۲۵۰ هزار شهید و هزاران جانباز در کشور داریم و ملتی با این سابقه تاریخی را نمی‌توان عقب راند و این سرمایه عظیم مردمی را نمی‌توان شکست داد.

کد خبر 6731380

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha